Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت:امروز اگر به دنبال حمایت از تولید و اشتغال هستیم مسئولان و تولید کنندگان ما باید مصرف کالای ایرانی را از خود آغاز کنند.

حمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا، در خصوص نامگذاری سال جدید تحت عنوان "حمایت از کالای ایرانی" توسط مقام معظم رهبری اظهار داشت: چندین سال است که مباحث اقتصادی در اشکال مختلف در فرمایشات ایشان و در نام گذاری سال ها به خوبی مشخص می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم گرمی در مجلس شواری اسلامی در پاسخ به این سوال که در سال حمایت از کالای ایرانی چه محصول یا برند ایرانی استفاده می کنید، اظهار داشت: همیشه سعی میکنم آن چیزی که مربوط به تولیدات داخلی باشد استفاده کنم، بیشترلوازمی که در منزل استفاده می کنم ایرانی هستند مانند جاروبرقی که برند پارس خزر است همچنین از محصولات کارخانه ارج و تولیدات آن هنوز در منزل ما پیدا می شود.

وی افزود: دستگاه های دولتی برای حمایت از تولید داخلی باید به مسئول خرید های خود دستور بدهند که خرید اجناس خارجی نداشته باشند، شاهد هستیم که در بیشترهمایش و سمینارهای که با پول دولت برگزار می شوند، اکثر چیزی های که در آنجا وجود دارد حتی وسایل که برای پذیرای از مهمانان می گذارند مثل میوه و نوشیدنی ها خارجی است.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس ادامه داد: نمونه موفق اعتماد به تولید داخلی کشور ژاپن بود که ژاپنی‌ها در ابتدا تولید بومی را اولویت می‌دادند و اگر در بازار جنس ژاپنی نبود از اجناس آمریکایی می‌خریدند.

میرزاده افزود: حمایت ملی از کالای ملی با ارتقای کیفیت تولیدات داخلی یکی از مهم‌ترین راهبردهای برون‌رفت از مشکلات اقتصادی و بیکاری در کشور است.   از سوی دیگر با اختصاص اعتبارات بانکی ویژه به تولیدکنندگان داخلی، افزایش تولید، توجه جدی به خواست و نیاز جامعه و پرهیز از شعارزدگی، می‌توان به اهداف و راهبردهای مطلوب این طرح نائل شویم.

وی گفت: امروز اگر به دنبال حمایت از تولید و اشتغال هستیم مسئولان و تولید کنندگان ما باید مصرف کالای ایرانی را از خود آغاز کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۳۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به صنعت کفش در مستند «پاپوش»

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، این مستنداز نگاهی به گذشته تاریخی نوع پاپوش‌های بومی و ملی ایرانیان آغاز می‌شود و با گذری کوتاه به قصه الگو‌ها و طرح‌های مورد استفاده اقوام مختلف می‌رسد.

استفاده از کالای با کیفیت داخلی برای زنده ماندن این صنعت یکی از اهداف اصلی فیلم است. البته تلاش شده است تا با استفاده از گرایش نسل امروز به تنوع در پوشش و میل به برند پوشی، این باور که برند ایرانی هم ارزش افتخار کردن دارد، به بینندگان منتقل شود.

این فیلم درباره صنعت ریشه دار تولید کفش با نگاهی افتخار آمیز؛ ولی گذرا به تاریخچه آن است و همچنین نگاهی علمی، اجتماعی و نقادانه به نوع سلیقه نسل امروز دارد.

مستند۴۰ دقیقه‌ای «پاپوش» به تهیه کننده و کارگردانی امیر یوسفی، با مشارکت دفتر تبلیغات هوشمند و مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تولید شده و تکرار آن ساعت ۲۴ بامداد و پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت ساعت ۱۰ صبح است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کم می‌شود
  • نگاهی به صنعت کفش در مستند «پاپوش»