Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، کارخانه پارس‌کروم خزر در شهرستان میاندورود یکی از بزرگترین و قدیمی‌ترین واحدهای تولیدکننده مواد اولیه مورد نیاز شرکت‌های چرم‌سازی ایران است و طی سال‌های اخیر همواره به دلیل تولید پسماند خطرناک و سمی مورد انتقاد ساکنان مناطق اطراف این کارخانه بود.  اما طی ماه‌های اخیر با پیگیری‌های اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران و همراهی سرمایه‌گذار و کادر مدیریتی جدید این کارخانه، مشکل ۴۸ ساله پسماند خطرناک این کارخانه برطرف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران در حاشیه مراسم بهره‌برداری از این طرح گفت: با اقدام مشترک این اداره کل و مجموعه مدیریتی کارخانه خوشبختانه یکی از مشکلات مهم محیط‌زیستی در شهرستان میاندورود برطرف شد. این طرح با اعتبار پنج میلیارد ریال که سرمایه‌گذار متقبل شد و نظارت کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران به سرانجام رسید و پس از حدود یک ماه فعالیت آزمایشی، امروز به طور رسمی به بهره‌برداری رسید.

حسینعلی ابراهیمی کارنامی اظهار کرد: خط بی‌خطرسازی پسماندهای سمی پارس‌کروم  یکی از نمونه‌های موفق همکاری بین حفاظت محیط زیست و صنایع آلاینده است و امیدواریم این روند همکاری از سوی سایر واحدهای آلاینده استان نیز مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: با اجرای این طرح میزان کروم موجود در پسماند این کارخانه از  ۳۱ هزار پی‌.پی‌.اِمppm/ (مقدار ذره مورد نظر در یک میلیون واحد) پس از بی‌خطرسازی نهایی به ۳۱۲ پی‌.پی‌.اِمppm رسید. یعنی پس از سال‌ها بالاخره پسماند این واحد به پسماند عادی صنعتی تبدیل شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران با اشاره به دپو شدن حدود ۳۰ هزار تن پسماند صنعتی در محوطه این کارخانه طی سال‌های اخیر خاطرنشان کرد: این واحد روزانه بین دو تا سه تن پسماند تولید می‌کند و ظرفیت خط بی‌خطرسازی پسماند کارخانه که به تازگی راه‌اندازی شد بین پنج تا ۶ تن در روز است. با این حساب علاوه بر بی‌خطرسازی پسماند تولید روزانه کارخانه، قرار است هر روز دو تا سه تن پسماند دپو شده در محوطه نیز بی‌خطرسازی شود تا به مرور حجم پسماند موجود در این واحد کاهش یابد.

از کارخانه پارس‌کروم خزر به عنوان یکی از قدیمی‌ترین و معدود واحدهای تولیدکننده سولفات بازیک به عنوان مواد اولیه چرم‌سازی در خاورمیانه یاد می‌شود؛ ماده‌ای که برای تولید آن پس از انجام فرآیندهای شیمیایی، پسماندی خطرناک و سمی به دست می‌آید و در صورت بی‌خطرسازی می‌تواند سبب آلودگی محیطی برای جانداران شود.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست مازندران میاندورود واحدهای آلاینده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست مازندران میاندورود سازمان حفاظت محیط زیست مازندران میاندورود واحدهای آلاینده حفاظت محیط زیست مازندران بی خطرسازی پسماند پارس کروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۸۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد

محمدرضا حسین‌نژاد در گفت‌وگو با مهر اظهار داشت: در سی و ششمین جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست به ریاست رئیس جمهور، با صدور مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن سرب و روی آلبلاغ اسفراین موافقت شد.

وی در ادامه افزود: در این جلسه پس از توضیحاتی درباره مناطق چهارگانه محیط زیست، مورد بازنگری و اصلاح قرار گرفت و با صدور مجوز بهره‌برداری معدن سرب روی آلبلاغ شهرستان اسفراین موافقت شد و مورد تصویب شورای عالی محیط زیست قرار گرفت.

کد خبر 6095327

دیگر خبرها

  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • رئیسی: حفاظت از محیط‌زیست باید مردمی شود
  • بهره‌برداری از معدن آلبلاغ برکات زیادی برای مردم دارد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • حفاظت از محیط‌ زیست مردمی شود/ لزوم برخورد با بهره‌برداران خاطی
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود